Új hozzászólás Aktív témák

  • k850

    addikt

    válasz Bozek #1371 üzenetére

    "Melyik gyárira gondolsz?"
    Szerinted alapból melyik van a készüléken? :W
    Google félét le kell tölteni, egyébként ezt használom, de sokan nem ismerik a Sony tulajok közül.
    "Direkt nem akarod érteni, hogy miről beszélek? "
    De én értem, már a Sony Ericsson K850 is saját sötét témát szerkesztettem annak idején, pont ezért. Te kötöd az ebet a karóhoz, sértené az egódat, ha belátnád, hogy sokkal többet jelent a felhasználói szokás, mint maga a sötét téma.
    A vita kirobbantó írásomból idézek. "A két X1 telómat összehasonlítva, nekem az jön le, hogy sokkal fontosabb, hogy milyen alkalmazásokat futtatunk."
    Ha tökéletesen szinkronba van minden alkalmazás a két telón, akkor nyilván való, hogy ugyanazon alkalmazások használat során a sötét téma kevesebb energiát fogyaszt. De ezt a hétköznapokban nem igen fogod tapasztalni, sokkal többet jelent, ha okosan optimalizáljuk a rendszert. Jó a sötét téma, de nem fogsz 50% energia spórolást tapasztalni, de még 10% se.
    Szerintem olyan minimális a spórolás, hogy érzékszervekkel nem tudom megmondani, vagy is nekem nem tűnik fel. De ez mind saját tapasztalat, soha nem mértem, nem is szándékozom, de vannak itt többen is, akik használják ezt a beállítási lehetőséget.
    Rocks például azt tapasztalta, hogy neki sokat jelent. :R Meghajlok előtte, ez az ő tapasztalata. Erre válaszoltam "Nem gondoltam volna, hogy ennyit jelent a sötét téma.". Nem is álltam bele, mint te szoktál belém. Mintha kényszert éreznél, hogy bizonyítsad a felsőrendűségedet. Én nem tanultam számítás technikát, még diplomám sincs, gondolom neked ilyen jellegű végzetséged van, nincs is semmi baj, örülök neki. Hátha tudsz építő jelleggel segíteni itt az X1 fórumba.
    De azt határozottan kikérem, hogy itt bárkit is lehülyéz! :K

    -Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.

Új hozzászólás Aktív témák