Új hozzászólás Aktív témák

  • la5z10th

    tag

    Sziasztok fórumozók!

    Érdekelne a véleményetek azzal kapcsolatban, hogy szerintetek melyik telefon a jobb választás?
    Sony Xperia Z vagy a Samsung Galaxy S4?

    Tudom ez egy Xperia Z-s topik, de ettől függetlenül megkérdezném a véleményeteket!?

    Most jelenleg egy Xperia Active-om van közel egy éve és nem volt vele semmi gondom, sőt előtte is K750i-m volt (most is megvan), tehát nagyrészt SE telefonjaim voltak (vannak)!

    Most azonban erősen gondolkodok a Samsung S4-en, mert a hardver (erősebb) és a kijelző (élesebb) is sokkal jobban tetszik a tesztek alapján. A Sony IP57 tulajdonsága mennyire frankó azt nem tudom, de ha jól látom a kijelzővel vannak gondok (megreped, eltörik...)!
    Esetleg gyengébb anyagból van a "Z", mint az "S4" és ezért könyebben hajlik?
    Láttam egy összehasonlítást a youtube-on az Xperia Z és a Samsung S3 kijelző strapabíróságát illetően és a Samsung sokkal jobbnak bizonyult, az S4 kijelzője meg állítólag 3x erősebb az S3 kijelzőjénél.
    Nyílván nem kalapáccsal esnék neki a telefonnak, de látom ("valaki írta ha jól emlékszem"), hogy zsebében hordta és amikor otthon kivette, akkor vette észre, hogy megrepedt a kijelző (szerinte meghajlott a zsebében és kész).

    Szóval ezekkel kapcsolatban vannak aggodalmaim, és ez is közre játszik abban, hogy S4-ben gondolkodom + amiket korábban említettem (kijelző, hardver).

    Ettől függetlenül érdekelne azoknak a véleménye akiknek volt szerencséjük mind a két készülékhez ("Z" - "S4")!
    Előre is köszönöm szépen!

Új hozzászólás Aktív témák