Új hozzászólás Aktív témák

  • csocsoszán

    őstag

    válasz suste #1042 üzenetére

    Köszönöm szépen a választ! :R
    Biztosan igazatok van. Most például letöltök!

    Hátha tudtok segíteni rajta, leírom pontosan, tehát be van dugva egy 1Gb-os microsd kártyaátalakítóval, és rajta van egy 3Tb-s winyó. Amin fut több száz torrent. De a hiba sosem feltöltéskor jelentkezik, hanem akkor ha adok hozzá egy torrentet. Akkor ha elindul nincs baj,de ha csak körözni kezd akkor bizony előfordul a hiba. Ami abból áll,hogy teljesen behülyül egy újra indítás után. Akkor nem lát semmit és tele van a swap és az overlay. És olyankor semmit sem tudok tenni, Csak ezt.
    Most úgy sikerült összehoznom,hogy a weblapon kívül minden működik. Csináltam képmentéseket és az alapján minden vissza írtam. Azért jobb így nekem mert nagyon nem szeretném újra leformázni a winyót!(már egyszer sikerült!) Tehát kihúzom a winyót és a pendrive-ot remove data-zom. És utána mindent a képmentésekből visszaírok.
    De szerintem valami hibának kell a rendszerben lenni, mert ez az összeomlás biztos nincs betervezve!
    Ha abban segítenétek, hogy azt a nagyon egyszerű weblapot tudjam visszaállítani amit a winyón/ mnt-ben hozok létre. De ha lehet szájbarágósan. Tudom tök egyszerű, meg kel mutatni, hogy hol van! De ez nem megy!
    Köszönöm!

    Eladó Sennheiser Hd800 és egy B&W füles!

Új hozzászólás Aktív témák