Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz rankesz #6056 üzenetére

    Igen, olvastam.
    Csak nem ment a patch (nem látta a magiskot), meg külön meg kell csinálni a BL nyitást, amihez kiderült az oem unlock kell (amúgy csak hibaüzit adott a fastboot).
    Maga csak a flashelés ment a pixelflasherrel, de az hogy ezzel rootolom gyorsan egyszerűen a telefont, az nem teljesen helytálló.
    Nem fogok havonta flashelni. Ha a több helyen olvasott/látott magiskes ota telepítéssel megy (meg a root hide...) akkor átköltözök a 6a-ra. Itthon 1-2-3 havonta ülök le a géphez valamiért, nem nagyon akarok/tudok ezzel szórakozni. (Ráadásul várakozás közben bebólintok sokszor :DDD , nem akarom így téglázni véletlen a telefont.)
    Régen rooterekkel, még a Symbianos telókkal élveztem ezeket, ma már nem nagyon.
    Plusz mint most is, várható extra szopás, és vagy én keresek bénán, vagy a support is gyenge hozzá (hide, update hiba). Persze hiba mindig jön, a 4a meg a 12X szedett be (előbbi 1-2 nagyobbat bő év után, másik féltucatnyit 2 hónap alatt). És már azon kívül hogy a türelmem is fogy, 3 készülékben is áll a lóvém, jó lenne valamerre haladni.

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k, Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák