Új hozzászólás Aktív témák

  • SAS107

    csendes tag

    Sziasztok.
    Járt mostanában úgy valaki hogy egyszer csak kiírta a telefonja hogy a frissítések érvényesítéséhez indítsa újra a telefont?
    Nekem és a páromnak is kiirta tegnap délután(pixel 6 pro). Én újraindítottam, ő nem. Nekem eltűnt a rootom és a julius 5.-ei security updatet felrakta.
    Nem értem, nekem tavaly október óta rootolt a telefonom, és neki is, és direkt le volt tiltva minden frissítés mert szeretjük úgy ahogy van, minden jól működött eddig, nem szeretjük frissitgetni a jól beállított stabilan müködő rendszert. Elég ha az appok frissitgetik magukat.
    Ráadásul nekem úgy rémlik, hogy még régebben probáltam OTA-n frissiteni, és sosem sikerült mert a frissités végén mindig kiirta hogy nem tudja mert modositott a szoftver a telefonon vagy valami ilyesmi. Tökre meg is örültem, hogy na jól van akkor ez se lesz több gond.
    Aztán erre tessék.
    Nagyon nem tetszik ez nekem hogy önhatalmúlag ilyen szinten bele tudnak nyúlni távolról az ember telefonjába.
    És a kérdésem, hogy akkor ha jól tudom, nincs rá semmilyen mód hogy wipe nélkül újra tudjam rootolni a telefont?
    Már baromira unom mindig újra belakni a telefont.
    És a gyári backup nem sokat ér, mert csak annyit csinál hogy vissza rakja playröl az appokat, meg pár alap beállitást a teloba, névjegyzék sms és ennyi.
    De mindenhova jelentkezhetek be újra és az appokon belül mindent újra be kell állitani, kártyákat hozzá adni, stb stb...
    Létezik valami mód arra hogy ezt ne kelljen újra végig szenvedni?
    Köszönöm a segítségeteket.

Új hozzászólás Aktív témák