Új hozzászólás Aktív témák

  • lócitrom

    őstag

    válasz retesz147 #10246 üzenetére

    az a baj az utódokkal (szerintem), hogy arányait tekintve nem jobbak. kisebb lapkás processzorokkal vannak már szerelve, de mint tudjuk ilyen icipici különbségek esetén már nem akkora a nyereség. amiért én speciel a 3S-t választottam az az:

    1. ideális méretű kijelző. eléggé nagy, de nem batár és átérem még átlóban a hüvelykujjammal és éppenséggel nem kicsi a tenyerem. nem full hd, így nem zabálja le az akksit sem, mindemellett jó minőségű. nagyobb felbontás értelmetlen volna.
    2. nagy kapacitású akksi. lehetne nagyobb vagy hát ugye az eszközök fogyasztása zuhanhatna látványosan és akkor aztán igazán megkönnyezném a dolgod. de amúgy is kiemelkedően jó a piachoz képest.
    3. kategóriájához képest jó processzor. nyilván nem high-end, de bőséges erőforrás és én még akadást nem láttam. teljesen jól fut.

    ehhez képest az utódok minimálisat léptek előre. a nagyobb felbontású kijelző indokolatlan és értelemszerűen azért többet fogyaszt. az akksi kisebb már és ebből a némileg kevesebbet fogyasztó processzor sem tud lefaragni. ahhoz nagyon komoly vezérlés lenne szükséges MIUI részről meg egy flottul összerakott kernel. fejlődik a MIUI, de annyira látványosan nem nyúlnak hozzá meglátásom szerint.

    így szerintem nehéz utódot választani. pedig a 4X gyönyörű feketében.

    [ Szerkesztve ]

    „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

Új hozzászólás Aktív témák