Új hozzászólás Aktív témák

  • trebrona

    Topikgazda

    Kicsit tegyük helyre a dolgokat!

    Gyárilag a Xiaomi telefonok china stable, vagy global stable rommal jönnek ki. Mivel eddig ezek közül egyikben sem volt magyar nyelv, így a "hazai" kereskedők feltették a user helyett a global developer romot. Ez alapesetben a user döntése, hogy vállalja azt, hogy fejlesztői azaz béta rom kerül a készülékére. Mivel ez fejlesztői rom, feltételezik, hogy a user tisztában van azokkal a dolgokkal, amik ezzel járnak. Az edl (download) módban való flashelés nem hivatalos eljárás, maga a Xiaomi is "Your own risk" (saját felelősségre) jelzővel aposztrofálja. Ezek után, ha mégis vissza akarna térni a user a stable verzióra, van rá mód, nyitott bl és fastboot rom kombóval.

    Fastboot romok how to-ja is így kezdődik:

    Azaz első lépésként nyisd a telefont flash előtt.
    Mivel most már a global stable is tartalmaz magyar nyelvet, nagy valószínűséggel a "hazai" kereskedők is ezzel fogják forgalmazni, ahogyan eddig a spemall stb. is tette.

    Viszont eddig, aki global stable verzióval kapta, első dolga az volt, hogy feltegye a global dev-et a magyar nyelv miatt, most pedig már de jó volna a stable.

    Szvsz, aki global dev-vel kapta és nem akar "mókolni", tekintsen úgy rá, mintha stable lenne és élvezze a heti frissítéseket, vagy hozzá se nyúljon, használja ahogyan kapta. A heti frissítések csak opcióként vannak, nem kötelező érvényűként.

    Bátrabbaknak pedig ott vannak a multi romok. :)

    [ Szerkesztve ]

    ------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------

Új hozzászólás Aktív témák