Új hozzászólás Aktív témák

  • tama2000

    tag

    Sziasztok! Akkor írok egy kis tapasztalatot én is. Nekem a kisebbik Aldis sütőm van (ami a múlt héten is volt az újságban).
    Édes burgonya, (kb. két öklömnyi méretűnek a fele) hasábokra vágva (próbáltam kb egyformákra vágni, mint a bolti fagyasztott sima hasáb krumpli), olajjal és tejföl ízű sültkrumpli fűszersóval átforgatva. 20 perc, 180 fok, 5 percenként rázogatva. Sajnos rettentő rosszul sikerült. A szélek szénné égtek, a közepe pedig teljesen puha maradt (sütőtök állagú puha). A másik felét serpenyőben, forró olajon sütöttem meg, úgy már jó lett. Úgyhogy az édesburgonya kilőve.
    A másik sikertelenségem a Lidlben kapható 15 db-os fagyasztott tőkehal rudacskák. 5db rudacska, 180fok, 10 perc. Gondoltam 5 perc után megfodítom őket. Sajnos a panír mindegyiknek ráégett a sütő aljára, ezért csak darabokban tudtam kiszedni belőle mindet. Ezután a többit már serpenyőben, olajban sütöttem ki. Legközelebb teszek még egy próbát, úgy, hogy megkenem őket olajjal kétoldalt.
    De hogy jót is írjak! A pennyben kapható 4db-os fagyasztott camember sajt (lapos dobozban van, mint egy pizza, és két kis áfonya szósz is van hozzá) 200 fok, 10 perc, 5 perc múlva megfordítva isteni finom lett! A panír ropogós, a sajt belül folyékony. Ehhez steak cikkekre vágott új burgonya (csak kicsit mosogatószivaccsal megsúrolva a héja) olajban és sültkrumpli fűszersóval átforgatva, 200fok, 20 perc, 5 percenként rázogatva isteni finom lett!
    Szintén a Pennyben kapható, 6 db-os kis előkelesztett bagett (a kifli/zsömle alatt szokott lenni kirakva). 6 perc, 180fok, félúton megfordítva, majd kb 5 perc hülés után nagyon finom reggeli. Kívül ropogós, belül puha.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák