Új hozzászólás Aktív témák
-
fant0mi
addikt
válasz elder troll #702 üzenetére
Lidlis. [kép]
-
fant0mi
addikt
Csütörtöktől az Aldiban és a Lidlben is lesz forrólevegős fritőz.
-
fant0mi
addikt
Hamburger
Lidl-ben vettem hambizsemlét, kézműves hamburger húspogácsát (2x150g), salátát.
A zsemléket félbevágtam, megpirítottam 180 fok, 2 perc.
A húspogácsákat kicsi sóval, borssal megszórtam, kicsi olívaolajjal spricceltem. 180 fok, 16 percre tettem a légsütőbe, félidőben fordítottam.
Hamburgerszószt csináltam (3 kanál majonéz, 3 kanál ketchup, 1 kanál mustár).A [kép] kicsit csal, nem égettem oda a húst. 🙂
-
fant0mi
addikt
A lidl fagyott zsemle az én sütőmben 4-5 perc 180 fokon, fagyosan betéve. Lidl silvercrest xxl sütőm van.
A lidlis kakaóscsigát 30-40 perc alatt hagyom felengedni.
(A lidlben már egy hete nem kapok mirelit császárzsemlét, 3 üzletben sem volt. Most a védőgázas kisbagetteket veszem.)
A tapasztalatom az, hogy a légkeveréses hőfok jó vagy még sok is kicsit. Hamarabb megsül Bödönkében minden, mint a papír írja.[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
addikt
válasz YoSzabee #987 üzenetére
Valamilyen szettet vegyél hozzá. Van benne lábas rács, kistepsi, füles edény, muffinforma, ilyesmi.
Én a banggood.com-ról rendeltem (ait fryer accessories). Mérd le a kosár méretét, mi fér bele. Van 7-8-9 inches készlet. 9-10e Ft körül van, lengyel, cseh, spanyol raktárból 1 hét alatt megjön.
Pont most sült ki a kolbász.
[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
addikt
válasz Sándor -P20- #1016 üzenetére
Az xxl silvercrestbe a 20 centis, azaz 8 collos készlet kell.
-
fant0mi
addikt
A zsemlét félbevágni, a belső felüket kissé megpirítani, úgy a jó.
Én sima hűtős hambihúst vettem, annak 100%-a hús, ezeknek amit mutatsz, kb csak a fele, többi prézli, miazmás, olyan mint egy fasírt, én nem szeretem. A sima hűtőst én 180 fok, 13-15 percig sütöttem, úgy welldone.[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
addikt
Lidlben, Aldiban kapni ilyen "prémium" húspogácsát is, 2 db van egy tálcán, drága is mint a fene.
Az egyik (nem emlékszem melyik) 100 százalékos hús, az nincs fűszerezve, azt sózom, borsozom. A másik az csak 98 százalékos, mert az már be van fűszerezve (só, bors, semmi más).
Szóval jó nagy parasztvakítás, én sem vettem többször, hanem inkább darált marhahúst. Ki kell formázni, és hűtőbe tenni, hogy kicsit összeálljon, ne essen szét.
Ezek a kilós gyáriak nekem nem finomak, mert kb fasírtok.
Igaz, hogy ezekből sül ki egy kis véres húslé, meg faggyú. Hamar el kell mosogatni utána.[ Szerkesztve ]
-
fant0mi
addikt
válasz Sándor -P20- #1068 üzenetére
Hentestől friss sütőkolbász. Csak sima hűtőben volt.
Úgy natúr tettem bele, nem tettem alá se vizet, se zsíradékot. -
fant0mi
addikt
Az enyémen ez a hibácska lett. Első karakter középső vízszintes csíkja halványodott el.
[kép] -
fant0mi
addikt
Pont ezeket szeretem én is!
A lidlis zsömlét most emelték meg 33 forintról 39 forintra. Ezt 160 fokon sütöm 5 percig.
A bagettet 160 fok 7 perc. Majd kipróbálom úgy is, ahogy te csinálod. (Én a lidlset szoktam venni, abból a 4 darabosat.)
A stangli tényleg nehezen sül át. Ebből is kipróbálom a te módszered.