Új hozzászólás Aktív témák

  • UFO1

    senior tag

    Különben néztétek az RTL 24-et is olyan videók vannak fent ami sehol sem ment le pl. aramda kiválasztása előtt volt egy kis kibeszélés. Érdekes módon eddig (amit én láttam) mindig sarkalatos módon ez volt a fő csapás a leadott műsorban erre most simán bele se teszik. Nem értem!? :U :F

    #1173csababarca
    Semmi baj, hogy kinek szurkolsz ki tetszik mert mindenkinek lehet más a véleménye csak nem kell megsértődni ha valamibe belemagyarázol olyat, ami meg sem történt. És most is mit tett Hoh??? Mikor volt agresszív Virággal??? Tényeket!!!!!!!!!!!
    Az hogy ittasan be akart jutni a nyugiba és Virág pont akkor ott volt az ajtó mellett és visszafelé jövet a fal mellett elbotlott Moh lábában az nem agresszív viselkedés és ez az amit nem értünk miért magyarázol bele olyat, ami meg sem történt ez a cseh2. Direkt megkerestem csak neked! (első videó 2:40) mikor elesett Virág és nagyon úgy néz ki magától, ill. hogy Moh ott volt és nem fért el meg persze ittas is volt rendesen mindenki!

    Különbem ha valóban történelem tanár vagy nem csodálom, hogy nem látod a valóságot mert a történelem maga is a feltételezésre a kitalációra, átfogalmazott réges régi kódexeken alapul aminek senki se tudja mi valóságág tartalma (pl. a két legismertebb a Biblia és Nostradamus írásai) és nem azt állítom, hogy minden az de nagyon sok a félre magyarázás olyan formán, hogy az szimpatikus legyen az adott országnak vagy társadalmi csoportnak akárkinek!

    Tehát vers részlet kis kiegészítéssel az egyik legnagyobbtól: „dolgozni (írni) csak pontosan, szépen, ahogy a csillag megy az égen, úgy érdemes.” ;) :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák