Új hozzászólás Aktív témák

  • antikomcsi

    veterán

    LOGOUT blog

    válasz LamaCube #1093 üzenetére

    Ha azonnal kimegy Sajti, és próbálkozik helyrehozni a kapcsolatot, akkor sem biztos, hogy lett volna esélye, így viszont, hogy majd megyek, de előbb jót teszek valakivel, teljesen esélytelenné vált. Ha jönne haza hozzám két hét múlva, elküldeném a jó fenébe, lehet menni VV-t játszani ahol akarsz. Ahogy mondod, ez a megalázás után még egy végső döfés. És nem érti mi a baj. Az egyik csaj hátulról bújik hozzá az ágyban, a másikat szemből öleli a keblére, ecseteli kit hogyan dugna meg ami úgy látszik teljesen természetes. De mit szólna, ha otthon ülne a nappaliban a haverjaival, és azt látná, hogy az asszony a TV-ben, két sráccal bújna össze egyszerre, esetleg ecsetelné melyiket, hogyan elégítené ki orálisan? Ez teljesen rendben lévő lenne neki?

    Azért Bibinek leesett, hogy ez a dolog nem frankó, ne úgy akarja már megvédeni, hogy párbajra viszi. Az emberek, ha van egy kis sütnivalójuk úgy is Bibit szavaznák ki. Még az is, aki nem Bibit utálja.

    Lehet minden kommentet én sem olvastam, de amiket igen, azokban nem volt szerintem problémás tartalom. Talán a DDOS támadás áldozata lett pár kilobájt.

Új hozzászólás Aktív témák