Új hozzászólás Aktív témák

  • robotx

    csendes tag

    válasz Peltár #1471 üzenetére

    Lehet fent több Launcher is. Ilyenkor a home gombra megkérdezi, hogy melyik induljon el vagy legyen alapértelmezett. Vannak Launcher switcherek is amivel akkor tudsz váltani akkor ha már beállítottál valamit alapnak, de most mégsem azt szeretnéd.

    A belső NAND eléggé szét van darabolva xpad-on van 8 particio(cat /proc/mtd - terminálból). Van itt recovery/boot/system/stb. Gondolom a boot az aminek nem kellene csak úgy elszállni, mert akkor balhé van. A recovery egyébként az a bekapcs + Vol+, de a recovery-t már a boot rántja be, ha be van nyomva a Vol+, ha nem akkor tovább a normál rendszerindításhoz. Az androidot eléggé megbízhatóra próbálták tervezni ezen a téren, de azért gondolom betéglázni sem lehet olyan nehéz. Vannak azért örök kíváncsi emberkék: "na még ezt kipróbálom...hupsz"

    Reset: ezt még nem mertem kipróbálni berakott SD-vel. Egy teszt SD-vel valaki kipróbálhatja ha még nem tette meg senki. Nekem még lenne is teszt SD-m, de most úgy meg vagyok elégedve a legutolsó szoftvaréval, hogy most nem nyomok rá egy resetet.

Új hozzászólás Aktív témák