Új hozzászólás Aktív témák

  • szbence11

    csendes tag

    válasz kelzsoca #2385 üzenetére

    Ne haragudj de egyszerűen nem tudom elfogadni, és nálam elszakadt a türelem fonala.
    Én július 28-án vettem az enyémet. Már akkor itt a fórumon többször le volt írva és a hivatalos oldalon is augusztus szerepelt a 2.3-al kapcsolatban.
    Nem akarok idézgetni felesleges elég csak ezt hisz így kezdődött:
    [link]
    Tulajdonképp te és tjb állandóan hitegettek és állandóan mindent nagyon jól tudtok.
    Ezekből ha visszaolvasod a hozzászólásaitokat az derül ki, hogy nem igaz, folyamatosan csúszik tehát jól használom a szót HITEGETTEK.
    Akkor amikor meg kellett győzni, hogy ilyet vegyek és épp ez lesz az előnye, akkor persze jöttek könnyen a hozzászólások. Most meg "amit elkészül közzé lesz téve".
    A leggusztustalanabb, hogy a wayteq meg sem szólal hivatalosan. Addig amíg a pénzem kellett addig persze ez a legszebb készülék. A megjelenése óta az oldalán a frissíthetőség 2.3 van felírva
    Ki veszi vissza tőlem ezt a készüléket mert október 26-án , vagyis három hónappal azután ahogy vettem még mindig semmi. Persze kéthetetne leírva, hogy a következő két hétben fog megjelenni. Ez volt beharangozva mint tuti tulajdonság és eddig nem lett belőle semmi. Ez nem a vásárló szándékos félrevezetése? Miért nincs a Wayteqnek hivatalos fóruma ahol ezt számon kérhetem? Miért nem válaszolnak levelekre. Hogy hihetem el ezután, hogy kelzsoca és tjb007 nem egy wayteq dolgozó aki amíg szép valami addig löki a szöveget, de ha valamit csinálni kell akkor nagy a csend. :W :W :W

Új hozzászólás Aktív témák