Új hozzászólás Aktív témák

  • ftamas0201

    senior tag

    Sziasztok.
    Ma megérkezett az üvegfólia a telefonhoz, gondoltam megosztom veletek, hátha valakinek jól jön. Aliról rendeltem (link) teljesen jó minőségű, a széle is rendben van lekerekítve, meglepően jó a méretpontossága. Most először próbálkoztam ilyen UV "ragasztóval" felhelyezhető üveggel, hát érdekes egy találmány.
    A tubus tartalmát ráfolyattam a kijelzőre egy pontba, majd ráhelyeztem az üveget ami szépen szét is nyomta, de szerintem a ragasztónak a fele is elég lett volna, folyt össze vissza, valami borzasztó volt felhelyezni :D Legközelebb annyi tanulság van benne, hogy tegyek alá egy eldobható rongyot vagy valamit, hogyha lefolyik ne az asztal legyen tiszta trutyi. Takarítás előtt a hozzá adott UV ledekkel megvilágítottam pár percig, egész stabilan rajta volt, egy újjal tartottam a telefon aljánál az üveget, mert hajlamos elvándorolni ameddig folyékony a cucc még alatta. Szépen megszilárdult gondolom mert nem mozog, ez után jött a telefon körbe takarítása monitor tisztítós törlővel, aztán puha szemüvegtörlővel, ráfért mert befolyt alá természetesen a hátlapra is, de ott nem szilárdult meg mert UV nem érte, erre figyeltem és érdemes erre figyelni. Elsőre úgy gondolom teljesen jól sikerült, tökéletesen sikerült a helyére illeszteni, két apró buborék maradt alatta amit nem vettem észre, de szerencsére használat közben egyáltalán nem használható.
    Hogy a leszedése miként fog történni azt nem tudom és előre félek is tőle, gyanítom nem lesz egyszerű levakarni ezt a trutyit meg az üveget a kijelzőről, van ezzel kapcsolatban valakinek valami jó tanács, tapasztalat? :)
    Rendeltem még szintúgy Aliról (link) Kamera védő üveget is, ha leteszem az asztalra esetleg tok nélkül vagy zsebben lesz, nem kell tartanom tőle hogy megsérül a kamera előtti üveg, ezeket minden ilyen kiálló kamerával rendelkező telefonomhoz vettem, nagyon jó dolog, ha összekarcolódik, az ember leszedi róla és mehet is fel az új. :)
    Most pedig jöhet az éles használat, be lesz fogva holnaptól a telefon melóba is, remélhetőleg bírni fogja a strapát. Még gondolkodom egy teljes oldalt takaró szilikon tokon is a gyárin felül, de ehhez még találnom kell olyat ami hasonlóan vékony a gyárihoz és hátul a kamera résznél is meg van az a kis kigyűrődés, hogy ne a kamera érjen először asztalt hanem védje a szilikon tok. :)
    Ja és a másik, hogy beszereztem a telefonhoz egy Xiaomi 50 Wattos Wifi töltőt is, meglepően szép és masszív darab, a ventilátoron külön meglepődtem hogy az is van benne. Tökéletesen tölti a telefont tokkal is, első wifi töltős telefonom, de elég praktikus dolog, hogy az ember csak ráilleszti és ha hirtelen kell, nem kell tépkedni a kábelt. :)
    Röviden ennyi voltam, hátha hasznos lesz valakinek a leírtak. :D

Új hozzászólás Aktív témák