Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Barthezz2 #11071 üzenetére

    Elmagyaráztam már többször is, kezdjek el példákat írni neked?

    1. Tegyük fel hogy van egy ember akinek rákos a párja. Hívogatja a sebészt hogy mikor fogja megműteni, mert azt kérte előző nap hogy hívja fel holnap reggel hogy tuti legyen időpont időben. A retkes kiba***tt telefonja meg csak azt írja hogy "Nincs kapcsolat" és fogalma sincs hogy most akkor újra hívja az orvost 2 mp-el később, mert a szolgáltatója megint szaraxik, vagy csak foglalt a doki és látni fogja hogy kereste, vagy foglalt és nem látja de mondjuk egy átlagos 2.3-as androidon már beállítható a foglalt esetén az automatikus újrahívás és majd azzal fog tudni telefonálni.

    2. Tegyük fel hogy egy ügyeletben lévő informatikus vagy, akinek most szóltak hogy leállt az egyik szerver az ügyfelednél és próbálod elérni a kollégádat aki 2 percnyire onnan van, és nem éred el.

    Azt kellene elképzelned hogy van aki ezt a hibaüzenetet naponta 8-10 alkalommal látja, érted? Miközben egy ótvar 1.6-os android tudja, és a 10 éves nokia bunkofonod is.
    No meg azt, hogy ez a funkcionalitást tekintve nem egy lényegtelen apróság, mert a telefon legfőbb funkcióját érinti: a telefonálást!

    De ettől függetlenül téged nem zavar, hurrá. Ezt már tudjuk, ettől függetlenül ez egy idegesítő, bosszantó hiba. Az hogy "tragédia"-e csak attól függ hogy milyen szituációban és lelki állapotban kapod.

    Valaki nézze már meg, hogy a M1cha féle CM11 portban ez hogyan működik? Ott is "Nincs kapcsolat" van foglalt esetén?

    (#11081) aryes

    Kikapcsol, csak neked azt jelzi hogy 100%, és továbbra is zölden világít, tehát fel van töltve. Ez nálam nem bug, hanem feature. :)
    Tudod miért?
    Ha használsz pl. Taskert, akkor ehhez hozzá tudsz rendelni profilokat. Pl.: Ha töltőn van a teló, akkor wifi on, gps on, screen brightness max, vibration off, cpu speed max.
    Milyen tuti ha navigációra használod az autóban... Nekem ilyenkor van hogy ha letépem azonnal 99%-ot ír ki. Arra tippeltem hogy 99 és 100% között tartja az akksit.

    [ Szerkesztve ]

    Ide valami nagyon nagy bölcsességet fogok írni, csak egyelőre még nem tudom mit mert olyan sűrűn nem nézegetek világmegváltó idézeteket. Pedig a világnak nagy szüksége lenne a megváltásra, kezdetnek mondjuk egy örök PH előfizetés mindenkinek jól jönne. PornHub. Nem Prohardver. :D

Új hozzászólás Aktív témák