Új hozzászólás Aktív témák

  • siege5

    aktív tag

    válasz tiborv #1167 üzenetére

    1. A gyári tok alap esetben megfelelő védelmet ad, de a komolyabb sérülésektől nem véd. Már a gyári szilikon esetén is van némi túlnyúlás a kamera kávájánál így asztalra letéve azt védi. Azonban, ha komolyabb védelmet szeretnél előbb utóbb le kell cserélni. Jelenleg hazánkban még nem nagyon van forgalomban megfelelő tok. Rendelni leginkább külföldi nagy webshopokból tudsz. Ha jó a belebujtatós tok akkor a nilkin tokjai megfelelőek, ebben az esetben érdemes rá venni komolyabb üvegfóliát is. Ha a flip tokot szereted abból szinte bármi jó (bőr műbőr mágneses), a fólia is maradhat míg el nem kopik.
    2. A reklám nem alkalmazásoknál fog megjelenni legalábbis nálam sem volt még rá példa, inkább olyasmire gondolj mint a hírlevél feliratkozás, néha kaphatsz valamilyen xiaomi újítással vagy magáról a telefonnal kapcsolatban híreket értesítést. Nekem kb 2 hét alatt 2 ilyen volt, ha nem hozod szóba kb most se jut eszembe, szóval átlagos felhasználás mellett nem igényel semmilyen beavatkozást a rendszer.
    3. Az első pontban leírtak szerint van értelme.
    4. Nem kell tanítani az akkut, a felhasználói szokások alapján be fog állni magától. Azonban az élettartam miatt érdemes ritkán 20% alá engedni vagy a teljes feltöltést elkerülni, nem baj ha megesik, de érdemes figyelni erre.
    5. Ezt nekem is meg kell néznem de azt hiszem külön lehet a fioókmentéseket és szinkronizációkat beállítani. Up: van beállításokban ilyesmire lehetőség külön fiókok szinkronizálás alatt. Első blikkre a munkahelyi fiókból kivennék minden jelölést ami nem kell.
    6. A Samsung böngészőjét mondják még nagyon jonak, de a saját mi böngésző vagy az opera sem rossz.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák