Új hozzászólás Aktív témák

  • DEeEe

    csendes tag

    Helloka.

    Egy picit megszaladt ez a szilveszterezés nálam, de itt vagyok a beszámolóval és már az új telóval:

    Mi 11Lite 5G NE 8gb/128Gb mellett döntöttem ahogy azt javasoltátok ezúton is köszönöm.

    A vásárlás nem volt egyszerű pedig még dec 30án délben neki estem a rendelésnek, ami ugye hétköznap így nem gondoltam, hogy problémába ütközhetek.

    [link] ár szerint növekvő sorban kezdtem felhívogatni először a nevéhez nem méltó "Bravo Mobilt" legalábbis kezdtem volna ha nem egy nagyon mélyen elbújtatott +49es teló szám lenne hozzájuk az egyetlen elérhetőség.

    Így gyorsan tovább léptem a nem méltán pornós nevű és bannerű "Premium stockot" Ahol még a Stock OC kombója is kis sexyn összevan gabajodva. Itt már magyar szám és magyar üzenet rögzítő fogadott, hogy elmondja ezen a számon előfizető nem kapcsolható...
    (természetesen az oldalukon egy utalás se volt rá, hogy munkanapokon elérhetetlenek, legyen az a 2ünnep között vagy bármikor máskor)

    Igy akkor a kövi az Alza Emag, Újgsm trió volt, rögtön hívtam Alzán rögtön közöltél több mint 60db van készleten este nyolcig vagy dec 31, 14.00ig mehetek értük.

    De viszont, hogy semmi ne maradjon ki a jóból berendeltem még az összes tokot, amit mondatatok sőt még többet így Jan 2 lett az átvétel napja.

    Egész pontosan ezeket a tokokat:
    [1] [2] [3] [4] [5] és még volt 2 amiknek már nincs linkje és nem is öket vlasztottam.
    Na hát leültem szépen és felöltöztettem a kicsikét.

    1.- es tok egy sima szilikon tok 200-300ft kategóriának mondanám, amiben úgy nézett ki mintha egy féltéglában vájtam volna neki helyet (konkrétan úgy nézett ki benne a fekete teló mintha beledugtam volna 150 kotongumiba jó fél-fél centivel megnőtt jobbra balra fel le, undoritóan nézett ki és áhhhh hagyjuk kategória....

    2. Ebbe volt a legszebb, ennek volt a legjobb a fogása de kb 1mili híján akárhányszor leteszem a kamerán támaszkodna. Így hazsnálhatatlan kategória.
    Így fájó szívvel búcsú de ez volt a legszebb.

    3. Ez olyan semmilyen volt nem volt rossz de jónak se mondtam volna, ez olyna nagyon müanyag volt, mint amenyire gumi az 1-es.

    4. Ha valaki nem fogott még pucicsigát akkor fogja meg ezt a tokot és rájön milyen vagy ha nem is pucicsigát de sikositózott (akármit XD)
    Ez a tok azért van, hogy 2mp alatt összetörd a telód.
    Hz az AlzaGuard egy ember lenne adtam volna egy tockost neki az tuti... ez a vicc kategóriánál is rosszabb.
    A dobozbából se tudtam kivenni gyakorlatilag érinthetetlen Mint Mohamed Ali...
    Ahogy hozzányúlnál mintha olajos vagy síkosított dolgot fognál kicsúszik a kezedből odáig se jutottam el, hogy beletegyem a telót....

    5. kb ugyan az a fogása mint a 3iknak de kamerát nagyon jól védi viszont picit csúnyább,
    Na de hát Ö lett a befutó és azóta már megszépült :DD :C És imádom a Kamerán egy szösz sincs soha :C .

    Közbe kinyomoztam mit hitem olyan vastag akárminek elöre.
    Tempered Glass 0.33mm előlapi fóliát fog kapni nagyon fontos, hogy 3d-set mert itt láthatjátok a különbséget: (a lényeg, hogy a 3d-s nem jön fel)
    A kékes a fólia (szinvakoknak a felsö) :K
    a Fekete/középsö a kijelzö
    a Szürke/alsó rész pedig a minden más.

    Úgyhogy nagyon köszönöm a segítségeket mindenkinek mindenhonnan, és remélem én is tudtok valamit ezzel visszaadni, hogy mit érdemes honnan venni vagy honnan ne..stb.

    :R :R :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák