Új hozzászólás Aktív témák

  • FerNandor

    őstag

    válasz #52163840 #10985 üzenetére

    Egyáltalán nincs túlparázva szerintem a garancia kérdés, csak én például nem tudom, milyen garancia van a xiaomi telefonokhoz, hol javítják őket és milyen feltételekkel. Eddig LG telefonok voltak a családban. Ott az a lényeg, hogy rendes áfás számlát adjanak IMEI-vel és mehetek vele a gyári szervizbe és ennyi. Fogalmam nincs, hogyan működik a garanciális szervize.

    Ezért volt ez az indító kérdésem is: "Hol érdemes megvenni amúgy a telefont normális garanciával?" Amire olyan válaszok jöttek, hogy árukereso.hu. Ez ám az értő olvasás, amiből születnek a további felesleges válaszok és "túl lesz parázva a téma", ahelyett, hogy, például valaki azt mondaná, hogy "bárhol megveheted a globál verziót, mindenhol adnak hozzá garijegyet és rendes számlát, amivel te is viheted a szervizbe" például.

    Örülök, hogy neked 11 telefonból csak egy romlott el, sajnos én általában, amit veszek, tuti hibás és küldhetem vissza.
    Szóval annyira nem mindegy, hogy melyik boltból veszek meg valamit, de nyilván hülye nem vagyok, nem fogok media marktban 200-ért megvenni egy neten 120-ért elérhető akármilyen telefont.

    [ Szerkesztve ]

    "A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."

Új hozzászólás Aktív témák