Új hozzászólás Aktív témák

  • ricsi0307

    senior tag

    EU dev 9.8.29 első elég komoly hiba. Kamera 2x zoomon torzított és még jobban belenagyított képet csinál. Kamera app összes adat törlése megvolt, meg egy restart is, egyik sem segített. Vissza lehet menni 9.8.22-re TWRP-ből telepítve vagy nem fogja engedni?

    Azért Sabber kolléga belakási gondja majd 2 hsz-el lejjebb az egy appos telefon engem is megnevettett :D Sose legyen ennél komolyabb gondom egy belakás során :D

    Eagle: Én is sírtam, aztán rászántam egy kis időt az olvasgatásra majd 10 perc alatt megvolt a sztori. Neked az olvasgatással már nem kell foglalkoznod visszakeresed a hozzászólásom és a cuccok letöltését nem számolva neked is megvan ennyi idő alatt. Kicsit úgy tudlak elképzelni az életben mint a faterom, ha valaki baszakodik elötte egy többsávos úton ( lassan megy, szerencsétlenkedik stb...) akkor megállás nelkül káromkodik, szitkozódik, spanolja magát, de a jó isten kedvéért sem előzné meg őt. Veled most ugyan ez a helyzet, szopatod a saját meg a fórumtársak idegrendszerét, pedig egy 10 perces művelettel te is és mi is bentebb lennénk.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák