Új hozzászólás Aktív témák

  • andrisms

    aktív tag

    Sziasztok.
    Már 1-1,5 hete megint csinálja, hogy benyomódik a zsebemben. Azt hittem megúsztam, a legutóbbi frissítés után egészen idáig jó volt... Másnak van ilyen problémája? (10.2.28 global stabil)
    Más: nem tudom hogyan, de sikerült berepednie a kameralencsémnek. Nem esett sosem le, nem vertem neki semminek, passz... Néztem hogy wayteq csinál cserét ilyen 8e Ft körül, szerintetek nem xiaominál vásárolt telefont is szervizelnek? Persze hétfőn felhívom őket/küldök emailt, de asszem van itt olyan, aki ott dolgozik.

    Más, csak hogy legyen róla infó, ha valaki ezekben gondolkozik, kicsit összevetve a mi9-el.
    Elcsábultam, plusz a szerviz idejére kell majd egy másik telefon, ezért vettem egy Oneplus 7 Prot (8/256GB) és egy Mate 20 Prot, hogy amelyik jobb a 3 közül, az marad alapon.

    OP7 Pro sajna nagynak bizonyult, hiányzott a QI, plusz a teljes ablakos kezelés fura volt. Biztos megszokható, de mennie kellett. Viszont:ujjlenyomatolvasója bitang jó cucc, klasszisokkal jobb mint a mi9. Már-már a Mi8 hátlapi olvasó szintjét hozta, mind sebességben, mind találatban. Egyedül az a hátránya, hogy meg kell érinteni előtte a kijelzőt. Kijelzője jobb, kamera szerintem rosszabb, mint a mi9. Akkuidore nem tudok mit mondani, mert kb 1 órát használtam, és visszatettem a dobozába.

    Mate 20 Pro: akkuja marha jó, kijelzője is jobb, mint a mi9, de a lekerekítés nekem személy szerint nagyon nem jön be. Sérülékenyebb, kicsit torzítja a színeket, stb...
    Sebességben nincs eltérés, max pontszámokban, az meg hidegen hagy.
    Arc alapú feloldás gyorsaságát MA tesztben nem dicsérték, de nagyon maximum hangyányit lassabb, mint a mi9. Pedig az 3D-s ha jól emlékszem.Szintén ez vonatkozik az ujjlenyomatolvasóra is.
    Azt hittem hogy kamerában simán, észrevehetően veri majd a mi9et, de egyelőre ennyi használat után nem mondanám jobbnak. Pedig a mi9 sem erőlteti meg magát kamera szinten, még mindig azt mondom, hogy a mi8-am jobb volt.
    Szóval szerviz idejére marad a mate20Pro, utána még kérdéses a jövő.

Új hozzászólás Aktív témák