Új hozzászólás Aktív témák

  • B. Tamas

    Topikgazda

    Az OK Google-t még kb soha nem használtam, az AI gomb működik, de elég karcsú a testreszabhatósága. :/ Mintha lenne mintha se.

    A topikgazda kinevezést az előbb megigényeltem, remélem mihamarabb jóváhagyják és elkezdődhet a móka. Addigis ma egy megosztott Google docs-ban csinálok egy piszkozatot amit majd bárki szerkeszthet, csiszolhat (csak nagyobb tapasztalata van itt több tagnak is velem ellenben).

    Így fél nap használat után 2 dolog van ami szúrja a szemem, az egyik az UI. Iszonyat fapados, este megy fel a Nova. Tesóm a MI8-asára Iphonról váltott és azt hozza fel, hogy az tetszik benne neki, hogy egyszerű mint a faék. Nos, a Novához képest tényleg elenyésző a testreszabhatóság ami nekem viszont nem szimpi.

    Másik, ami komolyabb, hogy nem tudom, hogy a bootloader nyitás indítása sikerült e, ugyanis olyan anomáliába ütköztem, hogy a MI Fiók fiókom azt írja a Készülékek-en belül, hogy A SIM-kártya nincs behelyezve vagy aktiválva. 1 kártyával használom ami az 1-es foglalatba került, minden funkció működik (hívás, sms, mobilnet, stb), valamint az értesítési sávon van egy olyan tétel, hogy Xiaomi SIM-aktiválási szolgáltatás "Készülékkeresés" A SIM-kártya nem aktiválható. UPLINK_SMS_LIMITATION. Mi lehet a gond?
    KÉP

    [ Szerkesztve ]

    Ericsson A1018 ‣ A2628 ‣ R320 ‣ SonyEricsson T68i ‣ T610 ‣ Nokia 7650 ‣ SonyEricsson P800 ‣ P900 ‣ Asus P525 ‣ P750 ‣ HTC HD2 ‣ Sensation ‣ Sony valami :D ‣ THL 5000 ‣ Honor 7 ‣ Vkworld S8 ‣ Xiaomi MI 9 6/128 ‣ Redmi Note 12 Pro 5G 8/256

Új hozzászólás Aktív témák