Új hozzászólás Aktív témák

  • Silenzio

    addikt

    válasz mizoli #5001 üzenetére

    Nem tévedek. Épp az általad írottak miatt nem érvényesülhetnek a szerzői jog szabályai, amivel én is tisztában voltam, hiszen sehol sem állítottam, hogy ez így így meg úgy ejnye meg bejnye.

    (#5002) B. Tamas:
    Ne játszd a szentet. A komoly bajok voltak nem túl sokértelmű utalás arra, hogy idiótának tituláltál. Ezt a jelzőt kaptad vissza "tiszteletből".

    (#5005) juve600:
    Nem kell a kamuduma. Olvasta, és látta a t. topikgazda felvetését is. Éppoly építő volt, mint a tiéd.

    Befejeztem a témát. Egy szóval sem írtam, hogy húzzatok máshova romolós posztokkal, azt más vetette fel. Kaptam helyeslő kommentet, kaptam ellenvéleményt. A személyeskedést és a surmóskodást meg be lehet fejezni. Én csak a saját metodikámat és filozófiámat vetettem fel. Azzal kezdtem, hogy nem akarok senkit megbántani, és elmeséltem, hogyan fürödtem be a főzött romok telepítgetésével. Ha másnak ezzel az éves rutinjába gázolok, nem engem minősít és egyéni szoc-dem-kereszténybolsevik probléma. Leszarom, ki hogyan főzögeti a telefonját, amíg nem téglásítja, komoly bajt nem okoz vele.

    Én többet ide nem kommentelek, ugyanis ma megválok a 9-estől és iPhone 11-re cserélem. Azt nem lehet romolgatni, és a maradék hajam kihullik a faszságaitól, de legalább hozzáférek az összes, fizikailag létező kamerához és pro res codec-kel tudok videót felvenni. Nekem ez a fő szempont, és ez az a tulajdonság, amit az Android talán sosem tud majd "kifőzni".

    So long. Talán számít valamit, hogy ha nem így lenne, zokszó nélkül a Mi9 mellett döntenék, és NEM az ára miatt.

    [ Szerkesztve ]

    https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

Új hozzászólás Aktív témák