Új hozzászólás Aktív témák

  • brd

    nagyúr

    válasz stigma #4955 üzenetére

    Akku merülés: itt bármi lehet, ami a háttérben beakadt, ehhez monitorozni kellene, hogy mi tartja ébren a telefont.
    WiFi-mobilnet: ez nekem már 3 telefonon át tartó megfigyelésem, hogy a WiFi használata erősebben igénybe veszi az akku-t, mint a mobilnet (bár az újabb HW-ekkel ez egyre kevésbé érezhető), és nem a háttérben futó programok miatt, mert nálam minden tiltva van, amit éppen nem használok (még pl. a Google Play Store is, mert csak a beállításokkal nem lehet elérni nála, hogy ne csináljon semmit a háttérben).
    Root-tal a GSAM-mal talán elkapható, de az igazi az valami Amplify-szerű app lenne, ami konkrétan még azt is kiírja, hogy az adott app-on belül milyen nevű WL okozza az ébrenlétet, csak 10-en már lehet, nem működik (nekem 9-en még igen; valaki tud esetleg valamilyen hasonló programról? Ossza már meg velem kérem!).
    Ujjlenyomat olvasó: minden, a kijelzőbe(/alá) szerelt optikai szar egy nem optikaival szemben, aztán ez a személyes preferenciáktól függően képes jó, vagy elviselhető is lenni. :U (Az értelmezési vitát elkerülendő: a jó az nekem a 10/10-es felismerés, száraz ujj esetén és ne mondja senki, hogy ilyen nincs, mert a Mate 9-em tudja.) Amúgy ahhoz is tartozik egy WL, hogy a kikapcsolt kijelzőn a megfelelő helyet megérintve unlockolni tudd, lehet, csak az a problémás valamiért; nézd meg esetleg, hogy úgy jobban működik-e, ha előtte a power gombbal felkelted a telefont.

    The only real valuable thing is intuition.

Új hozzászólás Aktív témák