Új hozzászólás Aktív témák

  • sxxorp

    őstag

    válasz balu1977 #2996 üzenetére

    A beszólást a szóhasználatra értettem, elég degradáló a "tökölés" szó, mintha értéktelen felesleges tevékenységről lenne szó. Én is tudok bunkó lenni, megneveztem a te hozzáállásod.
    A logikád még a te szempontodból is ott bicsaklik meg, hogy én az esetek 90%-ában 2 naponta töltöm (ahogy arra ot93 is rájött), még úgy is hogy 100%-ról max. 25%-ig engedem csak le, és keveset játszom ezen (ennyivel gyengébb, mint a Redmi 4X, ott 30% volt a lenti határ, és csak 90%-ig engedtem egy Xposed-modul segítségével. És az a back-up teló még most is tehermentesít, megmaradt könnyedebb játékra, hiszen tovább is él, ha nem szarod le).
    A felrakott példám azért sántít (csak 1nap17 óra), mert a Xiaomi olyan csodás munkát végzett a készenléti idővel, hogy direkt többet használtam a telót, hogy több legyen a SOT. Ha jobban elhúzom (2 nap fölé viszem az üzemidőt), akkor 8-10 óra jön ki, ami a teljesen megszokott, és nekem bőven elég. És igen, aki nálam sokkal jobban zúzza, annak meg biztonsággal megvan az 1 nap, ahogy borix írja.

    bunnyhu: bocs, fogalmam nincs hogy lett sima http, a forrásban is https... köszi a korrekciót! [XiaomiADBFastbootTools].
    Azóta teszteltem a dpi & felbontás változtatást is, egész élhető ekkora képernyőn a 720p (720x1560), olyan 320-360dpi-n - csak a képernyőzár esett szét (ujjlenyomat-olvasó sehol, a rajztolós eltűnt). Valakinek erre ötlete? Lehet, hogy ideiglenes PIN-kóddal jó? Játékból letesztelném mit hoz a 720p :D Valaki nyitott BL-lel meg megnézhetné az EIS-t a video-hoz, meg a többi csak root-os funkciót :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák