Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    Köszi a válaszokat.

    Szóval megy, de MIUI11-el nem túl faszán a notify buddy ha jól látom?

    Ami még ettől is nagyobb gond, és k.rván kibassza nálam a biztosítékot ha így van, az energiatakarékosság.
    Főként azért szeretném párom nováját lecserélni, mert hiába teszem energiagazdálkodási kivételek közé, akkor is bezár olyan programokat, amiket nem kéne.
    Emelkedő hangerő, hogy meg is hallja ha hívom. De nem hallja, mert bezárja a phone ring controlt. Nem baj, ott a prof reminder, hogy észrevegye ha volt nem fogadott hívás. Ja, bezárja. Na jó, akkor ha már 1-2 órája nem érem el, az sms control/phone finder-nek dobok egy sms-t hogy visszaküldje az üzit hogy hazaértek-e legalább. Majd elfelejtettem, bezárja azt is. Ahogy a babymonitort és minden egyéb szart is, iphone szintűre butítva a telefont, mintha nem okostelefon lenne.

    Ha az akku optimalizálás/energiagazdálkodási kivételek közé van rakva, akkor nem zárja be ezeket a programokat a Mi 9 SE, csak az egyéb futó appokat (6Gb esetén... minek?) - vagy ez is bezár akár ilyen alkalmazásokat is? :R
    (Mi 3A-n is gondolkoztam, de egyelőre gyűjtöm az infót hogy mivel járnánk jobban, és itt főként sw-es különbségekre gondolok.)

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k, Újszerű Garmin Vivoactive 5 fehér 65k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák