Új hozzászólás Aktív témák

  • catroot

    veterán

    Valaki találkozott már az alábbi bug-okkal?

    Egyik:
    Néha a telefon (utóbbi időben kb. már naponta) azt produkálja, hogy elkezd össze-vissza rezegni (nincs hang, mert némítottam), mintha vadul kapnám az üzeneteket. A rezgések olyasmi ütemben jönnek, mintha Morzekód lenne. Grátisz ilyenkor a kijelzőt be sem tudom kapcsolni, teljesen kuka a telefon. Kb. 1 perc múlva helyreáll minden (új értesítést meg nem látok, hogy most jött-e valami), vagy ha nem, akkor reset.

    De jártam már úgy is, hogy a kijelző nem akart reagálni, csak több 10mp-es késésekkel. A be- kikapcsoló gombbal is késve éledt fel a kijelező. Kellett is egy hard reset.

    Másik:

    Habár ez nem olyan idegesítő gond, mint a fenti, az AOD-hez kapcsolódik. Nálam be van kapcsolva, viszont ütemezetten (6:00-22:00 között megy). Tegnapelőtt vettem észre, hogy nap közben totál fekete a kijelző. Bementem az AOD menüjébe és látom, hogy ki van kapcsolva. Akkor azt hittem, hogy azért kapcsolódott ki, mert témát választottam. Szépen visszakapcsoltam és ma látom, hogy már megint inaktív. Fogalmam sincs, hogy ez mitől lehet, mert eddig ilyet nem csinált a telefon.

    Ja, a Global 11.0.2 van fent.

    "I live in the weak and the wounded, Doc."

Új hozzászólás Aktív témák