Új hozzászólás Aktív témák

  • R a y

    senior tag

    válasz Obyboy #3821 üzenetére

    Szerintem meg lehetne említeni a Google Play Services-es hibát, mint magas akkufogyasztó háttérfolyamatot. Konkrét megoldás nincs: kísérletezni kell, hol be kell lépni a Google Play Serives Béta programjába a Play Storeban, hol APKmirrorról kell leszedni egy play services apk.
    Én már:
    -›töröltem a Gmailt,
    -›készülékkereső kikapcsolva, bár ez is érdekes, mert időként visszakapcsol magától!!!!
    -›Akiknek egyéb Google helyalapú szolgáltatás, nem kell az nyugodtan kapcsolja ki azokat amiket képen bejelöltem! Nyugi ettől a GPS menni fog! Beállítások/További Beállítások/Adatvédelem/Tartózkodási hely:

    -›Akinek ki van kapcsolva a Wi-Fi de az Akku statisztikában a Wi-Fi folyamatos csíkot mutat az ezt kapcsolja ki: Beállítások/További Beállítások/Adatvédelem/Tartózkodási hely/Beolvasás:

    Ami még fontos lehetne beemelni az összefoglalóba, az a MIUI Optimalizációjának a kikapcsolása. Több helyen, külföldi fórumokban is olvastam, hogy ennek a kikapcsolása több kárt okoz mint hasznot. Igaz, hogy csak a fejlesztői beállításokban érhető el, de akkor is.
    Esetleges Újjlenyomat problémákra a legegyszerűbb és legjobb megoldás az az hogy egy újjat többszőr be kell scannelni!

    [ Szerkesztve ]

    Ha olyan releváns találatokat akarsz látni, mint amilyeneket a 2000-es években kaptál, akkor használd a Yandex-et. ~ Pro Bono Publico ~ | Ephesians 6:10-18 |

Új hozzászólás Aktív témák