Új hozzászólás Aktív témák

  • Crow

    tag

    Nemrég én is 9T pro tulaj lettem. Leírom az eddigi tapasztalataimat, hátha hasznos lesz vkinek.

    Vásárlás
    Alza webshopban vettem a készüléket. EEA rom-os, a Xiaomi eredetiség ellenőrző weboldala szerint Csehországba szánva. (Gariztatásra is oda szállítja vissza az áruház, vagyis nem a Telemax szervizeli, mint a hazai importőr által forgalmazottakat újabban. Ez volt a fő oka, hogy itt vettem.)

    VoLTE
    Telenoros vagyok, a +36 20 200 0000 számot hívtam (a 1220 helyett), itt közvetlenül ügyintézőhöz kapcsolnak. Nem volt semmi értetlenkedés, semmi kötözködés, pöccre ment minden. Elmondtam, hogy "A VoLTE tiltást szeretném kikapcsoltatni az előfizetésemen". Nem kérdezték milyen készülékem van. A hölgy sűrű elnézés-kérések közepette közölte, hogy a módosítás most a szokásos 2-3 perc helyett akár 5-10 percet is igénybe vehet, mert elég tleterhelt az adminisztrációs rendszerük. A *#*#volte#*#* bepötyögése után kb 10 perc múlva már valóban ott virított a VoLTE ikon az értesítési sávon. (És működött is, az összefoglalóban leírt módon kipróbálva.)

    Kijelzővédő fólia
    ClearPlex a MediaMarktból. Tapintása kicsit fura volt először: jobban tapad hozzá az ujjad, mint üveg vagy mezei műanyag fólia esetén, így nehezebben csúszik rajta. Szerencsére ez 1-2 nap alatt megszokható (egy idő után automatikusan rááll a kezed, hogy kisebb erővel nyomd hozzá az újjad a kijelzőre.)
    Az ujjlenyomat olvasó tökéletesen működik vele, érzékelési pontosságban abszolút semmi különbséget nem tapasztaltam a fólia nélküli és fóliás állapot között. Az egyetlen hátránya, hogy veszett drága: 7k-t kértek érte.
    Azt kicsit sajnálom, hogy matt változatban nem létezik. Bár... ha jobban belegondolok, azt valószínűleg úgy sem tolerálná az ujjlenyomat olvasó, szóval mindegy is...

    Crow

Új hozzászólás Aktív témák