Új hozzászólás Aktív témák

  • alma23

    csendes tag

    Találkozott már bárki olyan hibával, hogy wifi hotspotként nem működik? Bekapcsolom, csatlakozik hozzá a másik telefon, mindkét eszköz látja a másikat, de nem osztja az internetet, a másik telefonon nem töltődik be weboldal... Átnéztem már az összes kapcsolódó beállítást, de semmit nem találtam, ami a megoldás irányába mutatna. Leválasztva a másik telefont mindkettő hibátlanul működik, úgy a mobilnet, mint wifi kapcsolattal.

    Más téma 1: Az előző telefonban lévő micro sd kártyát áthelyezve ebbe, mindenképpen formázni akarja azt, és jelenleg nem olvas róla semmit, csak érzékeli, hogy ott van. Úgy olvastam, hogy a titkosítás miatt van ez. Volt valakinek hasonló tapasztalata? Megoldási javaslata van valakinek (mármint azon kívül, hogy adatmentés, formázás, visszamásolás)?

    Más téma 2: Ma védőtokban lepottyant a telefon, így szerencsére semmi gond, de a sim tálcában úgy elmozdult a micro sd kártya, hogy a tálcát alig lehetett kihúzni és 15-20 perc játék volt, amíg ki tudtam operálni azt. Másik telefonnal meg sosem volt ilyen gondom. Ezzel járt már bárki ugyanígy?

Új hozzászólás Aktív témák