Új hozzászólás Aktív témák

  • fateless

    veterán

    válasz Gamerous #8450 üzenetére

    Azzal indult, hogy egy fórumozó megkérdezte, hogy egy A5 2017-et váltana egy Mi A1-gyel, és számára fontos a kamera, mert a gyerekeket lekapná adott pillanatokban, választhatja-e ezt a telefont erre a célra. Erre jött válaszként, hogy ne ezt válassza ez esetben, mert csalódott lesz. Ezután a fórumozó megrendelt egy Honor 8-ast.

    Csak közben megindultak a reakciók, hogy minek akar valaki ilyen telefont venni, ha kamera kell számára, meg különben is, nem is olyan rossza ez a kamera, meg hasonlók. Szóval nem történik más, csak az, ami minden egyes fórumban, hogy kritika érte a készüléket, amire érkeznek a reakciók, majd a következő ember már nem az egészet olvassa el, hanem csak egy hozzászólást, és annak egy kis részét kiragadva reagál, majd arra jön a válasz, és így tovább.

    Ha valaki végigolvassa, hogy mi volt a kiinduló pont, akkor tisztába teszi, hogy a kérdező gondolkodott ilyen telefon vásárlásán, de megkapta a válaszát, és másikat választott.
    Aztán erre jönnek az olyan reakciók, hogy miért nem kérdez (kérdezett), ha a kamera fontos, akkor miért nem vesz másmilyet (másmilyet vett). Szóval tényleg csak a szokásos reakciók, hogy nem olvasunk vissza egy picit, honnan indultunk.

    A kérdésedre válaszolva: Ha az A5 2017 és e között vacilálnék, akkor én az Mi A1-et venném. Kamerában nagyjából egyforma. Amit elveszítesz a gyengébb fényviszonyok között, azt megnyered a jó fényviszonyoknál, illetve a 2x "zoom" gyakran hasznos tud lenni. A többi területen pedig szerintem általánosan jobb az A1. A kijelző pedig szubjektív, hogy mi szereti az Amoled-et és ki nem.

    "A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Új hozzászólás Aktív témák