Új hozzászólás Aktív témák

  • lócitrom

    őstag

    válasz Maist #2029 üzenetére

    nem lenne hátrányos. főleg, ha idődből kitelik. gyárizni kellene a karkötőt, aztán letörölni az összes alkalmazást. majd Mi Fit 4.0.11 fel. ha azzal párosítottad és beállítottad alapvetően, akkor utána jöhet a Notify & Fitness.

    1.0.7.02
    v66

    majd ugye a legfrissebb fordított fájl jöhet. ha tényleg 100000000%, hogy végbe is ment a telepítés, akkor utána Notify & Fitness menjen a kukába és Mi Fit segítségével állítsd be a nyelvet. ezután semmiképp sem kellene, hogy lengyel legyen az eszköz menüje, mert egy deka lengyel szöveget sem tartalmaz a fájl. egyszerűen nincs benne. így ha mégis lengyel, akkor valami miatt nem települt.

    biztonság kedvéért mondom, gondolom, hogy érted egyébként. de: csak a Mi Fit-ben kell állítani nyelvet, másban nem. ott "Polish"-ra. minden más a telefonon magyar, normális esetben. a 3rd party alkalmazásokban is ha esetleg utána állítod, akkor alkalmazás nyelve az külön állítható, ahogy a karkötőé is.

    [ Szerkesztve ]

    „the cake is a lie” - mi band 4 fordítás: https://bit.ly/miband4hu - mi band 5 fordítás: https://bit.ly/miband5hu - mi band 6 fordítás: https://bit.ly/miband6hu

Új hozzászólás Aktív témák