Új hozzászólás Aktív témák

  • dioka7

    senior tag

    válasz Roland861010 #1577 üzenetére

    Hosszan: Én nem tudom, hogy ki-, mit- és hogyan csinál, de az én tapasztalatom is az, hogy annak való ez a telefon, aki bármikor tud tölteni kocsiban vagy falból. Már SIM-eket is cseréltem, jó a térerőm is, és mégis ma pl 2 óra 10 perc SOT és 20%on vagyok. Mindig reggel 6:40kor veszem le a töltőről, fényerő automatán van, 2 gmail szinkronizál, 2SIM-mel használom, van kb 40-50 perc navi is, de ma pl csak 15 perc volt ez is. Van benne 33 perc játék, és 3 üzenetküldő szinkron (Whatsapp, Messenger, Viber), 3 perc FB (egész nap!) és van okosórám, így szinkron azzal is illetve kocsiban erről szól BT-n a zene spotifyról (offline), ez ma kb 1,5 óra volt és ezek mellett 1 óra 10 perc beszélgetésem is volt ma, amiből 30perc BT head-seten.
    3 óra SOT, vagy az fölé, akkor tudok menni, ha leveszem a fényerőt annyira, hogy épp csak lássam. Volt már gyári visszaállítás is, hasztalanul, de rootolni, mókolni nem akarom, mert céges.
    Ne értsetek félre, elfogadtam, berendezkedtem vezeték nélküli töltőkkel mindenhol és így OK, de ha valaki újat akar venni és kifejezetten az akku időről kérdez, akkor szerintem nem reális azt mondani, hogy 1 óra game+net+YT+3 mail szinkron és még "simán bírja estig". Nem vonom kétségbe, amit írsz, de szerintem 100 user-ből kb 2-3 ilyen van, akik nem tudom, hogy csinálják, nem mellesleg a teszteken is ezt mondják mindenhol. A felhasználók nagyobb része az akku üzemidőre panaszkodik, aki mix3-at használ. Amúgy a magam részéről egy ilyen erős telefontól+ekkora kijelzőtől, nem is igen várok többet, ekkora akkuval.
    Röviden: Egy új (leendő) tulajnak azt hiszem inkább ezzel a 2-max3 óra SOT-tal kell(ene) számolnia.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák