Új hozzászólás Aktív témák

  • Upo

    addikt

    válasz Cunaja #1078 üzenetére

    Ha elolvasod a cikket, akkor alul írják, hogy az a videó nem a redmi note 4 esetről készült, bár állítólag az eset megtörtént (csak nincs róla videó). A másik, hogy nem magától robbant, hanem egy fém tüskét nyomtak be a sim kiadó lukba. Így hirtelen nincs előttem a teló belseje, de simán rövidre lehet zárni az akku kontaktusokat, akár a védő áramkör előtt, akkor pedig pukk. Sima 18650 cella is fel tud robbanni hogyha rövidre zárod.
    Kérdés még, hogy mediatekes vagy qualcommos alaplap volt benne, esetleg annak utána lehetne nézni hogy melyiken lehet a lyukon egy tüskével elérni az akkut, simán van az az erő amivel bármit bármibe be lehet dugni.
    Úgyhogy az én vélem,ényem az esetről: Kicsit felfújt a dolog, inkább szenzáció hajhászás.
    Mediatekes: [link]
    Qualcommos: [link]

    Simán van az a júzer aki be tud úgy szúrni a lukba, hogy kiböki az akkut, ott van nagyjából az akku teteje. Kell hozzá erő nem mondom, de több évtizedes szervíztapasztalatom alapján simán megcsinálja egy mezei laikus is, csodákra képesek az emberek :DDD .Az is lehet, hogy a tulaj leejtette már párszor mielőtt bevitte, és a belső sérülések miatt lehet hogy még könnyebben juthatott a tüske az akkuhoz.
    Úgyhogy éjszaka, amikor alszunk, akkor ne böködjük hosszú fém tüskékkel a sim kiadó nyíláson keresztül az elválasztó elemeket áttörve az akkut, fő a biztonság!

    [ Szerkesztve ]

    Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"

Új hozzászólás Aktív témák