Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Mike #12371 üzenetére

    Grat... :)
    Az nem furcsaság, hogy nincs aki átvegye, hanem a Rockstar kedvessége, hogy megkavarta azt a korábbi rendszert, hogy a *** Monnshire mindig van vevő.

    Nekem a mai eladásnál volt olyan, hogy eladás közben erőbenő (79-es szintű) megpróbálta felrobbantani a szekeremet de 4-5 dinamitból se sikerült semmit elérni (csak azt, hogy lelőttem), mivel nem adta fel, ezért még kapott egy párat, majd fogtam magam és mentem át másik lobby-ba.

    Nálam maximum annyi érdekesség történt tegnap, hogy Salvage alatt egy NPC-se adott semmit (még pénzt se), illetve maguk a kiásható dolgok csak úgy ott hevertek a földön. Illetve Day of Reckoning alatt nem volt hangja a játéknak (max. a háttérkörnyezet) és nem tudtam elkapni a bűnözőket (ki voltak szürkítve de ők meg tudtak támadni). De ez a Free Roam Event általában tízből három alkalommal ilyen, vagy még ennél is bugosabb.

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák