Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Plata #13369 üzenetére

    Passzív mód nincs a játékban, de itt nem biztos, hogy működne egy GTA-s megoldás. Ott van a Defensive mód, ami bár nem véd meg az idiótákkal szemben, de a player-ek döntő részének ez üzenet is, hogy te nem szeretnél PvP-ben részt venni. Konzolon alapból ez jobban működik, mert ugye itt ilyenkor nincs a defensive játékos felé, és felöl más játékos felé és felől Lock On és Assisted aim, és a PiB se működik.
    Persze bele lehet futni Free Aim játékosokba is akiknek ugyan-úgy mindegy, hogy def.-ben vagy vagy nem, de a játékosok döntő többségének kihívás ilyenkor megölni a def.-ben lévőket. Persze ott vannak a n00b megoldások, mint a robbanólösszer, a dinamit(nyíllal nyilas változat). molotov és a tüzes lőszerek. Illetve ott vannak azok is akik ilyenkor azt csinálják, hogy neked mennek lóval (nem elütés céljából), és egy pár próbálkozás után emiatt a játék úgy érzékeli, hogy te megtámadtad az ő lovát, és ezért kivesz def.-ből és vissza se tudsz vagy 5 percig menni.

    Arra meg, hogy mi lesz ha valamikor ingyen adják majd az RDO-t... nos, ugye most Xbox-on benne van GP/GPU-ban az RDO. És én nem igazán tapasztaltam, hogy több lenne a támadó kis színtű. A támadó nagy szintű, akik egy jó ideje otthagyták a multit - de most, hogy bekerült ismét - azok visszajöttek és... nos ők sokan vannak. Konkrétan amióta bent van GP/GPU-ban a játék, azóta a 10 nap alatt, több ilyen 200-400 körüli játékos támadott meg, mint az előtte lévő egy évben összesen. És PvP-ben is bár sok a kezdő, sok lett az ilyen 40-60/4-5 K/D-s idióta (ma King of The Castle Free Roam Even-en, az egyik ilyen smurf acc.-os egyén nyomott egy laza 117:3-at. Mindezt úgy, hogy tök utolsó lett. A megosztott képei alapján (ugyanis Xbox-on már egy ideje nem osztja meg automatikusan a rögzített kepéket, azt csak manuálisan lehet), az elmúlt 10 napban minden PvP Free Roam és Showdown képén hasonló K/D jött ki... viszont ezt megelőzően RDR2-böl csak tavaly szeptember 7 van... amikor is kikerült GP-böl az RDR2. A kettő között semmi.
    Amúgy amikor a GTA V ingyen volt Epic-en, akkor abban a negyedévben az ingyen GTA-val együtt elment 5 millió példány. De pl. az elmúlt negyedévben is ennyi ment el, meg előtte is.

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák