Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    Ugye nemrég volt, a negyedéves Take-Two jelentés, ahol elhangzott egy olyan általuk számított statisztika, hogy az átlag játékos olyan 45 órát játszik havonta. Alapvetően ez számítást azért hozták fel, mert szerintük nem éri meg új játékokat betenni egy Game Pass, vagy ahhoz hasonló, előfizetés alapú rendszerbe. Mondjuk a szolgáltatás alapú játékok estében már lát benne rációt.

    Na, de azért hoztam fel ezt a bevezetőt, mert így ez alapján máris látszik, hogy miért lehet az, hogy ilyen kevés tartalommal jönnek pl. a RDO frissítések. Mivel szerintük 45 óra körül alakul az átlagos játékos játékideje egy hónapban (amibe beletartozik más játékra szánt idő is), így ez a tartalom kitart nekik egy hónapig (pl. a 25 szintes Outlaw Pass Quick Draw Pass, vagy az eddig érkeztet Blood Money tartalom.

    Egyébként ez új szemlélet lehet, ami valószínűleg a korábbi hisztikből ered. Ugyanis még korábban GTAO esetében sok panasz érkeztet, hogy hiába jött egy új Heist, annak elindítása nagyon sok időt vesz igénybe (értsd úgy, hogy megkeresni azt a pár milliót pl. egy Facility-re, vagy Arcade-re, sok játékosnak sok idő).
    RDO esetében is voltak olyan panaszkodok, hogy bár jött új tartalom, de még az előzővel se végeztek (ez még a alap 3 role utáni Moonshiner updatekor felkapott).

    Úgyhogy emiatt lehet, hogy ilyen vérszegény tartalmi frissítést kaptunk már megint. Illetve azért az se elhanyagolható tényező, hogy egy negyedévben, ötöd annyi RDR2/RDO-t adnak el, mint GTA V-öt (3 havonta elmegy 5 millió GTA V és 1 millió RDR2/RDO).

    Amúgy erre a dologra játszik rá mostani akciók is. Az egyik az volt, hogy elég volt belépni és kaptál 3+5000 Quick Draw Club No. 1 XP-t (amit bár augusztus 23-ig használhatsz fel, de ugye holnap véget ér a No. 1, vagyis utána már fel se lehet használni). De most van egy olyan, hogy ha a legújabb Il Sovrano Opportunity-t megcsinálod akkor majd 13-át követő 72 órán belül kapsz 3000 QD Pass No. 2 XP- (ami 10-én indul). Vagyis a legtöbb aktívabb játékosnak (mert igazából ez a 25 szint megvan 3-4 óra alatt max.), megint nem adnak nagyon semmit, mert mire megjön a kupon, már régen megcsinálták az egész Pass-t.

    Nálam már most az van, hogy a most kapott kuponok nagy részét be se tudom váltani, mert nincs mire. vagy ha van is, az is olyan, hogy minek vegyem igénybe, amikor nem kell már nekem egy 150. kalap.

    "Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

Új hozzászólás Aktív témák