Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    Akkor egy kis kiegészítő dolgok az előző hozzászólásomhoz.

    Random játékosokkal is össze tud tenni, (az egészet max 4 fő játszhatja).

    10 Wave van, mindegyik egyre nehezebb. Fort Mercer-ben ez így nézet ki, hogy az 5.-ben már mesterlövészek is jönnek (előtte csak ilyen lovas, shotgun, machete-s ellenfelek az újak), 6.-ban már jön páncélruhás, explosive shotgun-os, 7.-ben War wagon-os (a páncélozott Maxim Gun-os), a 8.-ban pedig már ágyútűz is van. Ez utóbbi miatt haltam meg a 10. körben, de aztán másodjára már sikerült végigvinni. Természetesen ezekből az ellenfelekből is egyre több van (vagy 4-6 páncélos és War Wagon-os van a 10.-ben). Ja és a normál ellenfeleknek is több lövés kell már itt.

    Ahogy nézem külön nehézség állítás nincs, de nem is kell, mert jelenleg úgy néz ki, hogy csak Standard nehézség van (aztán 15 perc múlva kiderül az igazság). De ez nem is baj, mert ez Ruthless-en egy csaló Dark Souls lenne (leginkább azért mert az ellenfelek kihasználják a dizájn bugokat, vagyis pl. bokorban bújva lőnek, ami felfogja a legtöbb lövést, vagy mindig tudják, hogy hol vagy, hová kell vaktában lőni)

    Viszont ha az NPC segítők meghalnak az nem gond, mert max egy 40-50$-al kevesebbet kapsz.

    Azért na, tud még a Rockstar (függetlenül attól, hogy hosszútávon nem biztos hogy élvezetes lesz. Ráadásul megint egy pénz/arany bánya tartalom, de pénzt, aranyat nem tudsz mire költeni)

    "Fact. Bears eat beets. Bears. Beets. Battlestar Galactica."

Új hozzászólás Aktív témák