Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz bendegruz #14349 üzenetére

    Mondjuk lehet, hogy és Mike azért nem futunk bele ilyenekbe, mert a konzolos kiadások "stabilabbak, vagy mert itt könnyebb Cache-t törölni, ami miatt sokszor eljönnek ezek. PS-en azt hiszem gombnyomás a Cache clean, Xbox-on meg univerzális a Cache helye így ott egy Hard Reset elég neki (vagy áramtalanítóm pár percre, vagy csak 8-10mp-ig nyomva tartom a bekapcsoló gombot).

    Amúgy érdekesség, de a RDO működik 0.1/0.1 Mbit/s-os nettel is :D ! Szombaton volt olyan Challenge, hogy segíts valakinek akinek szüksége van rá. Nos hát mivel kb. 2-3 óra alatt se adott egyet se (minden mást igen), ezért gondoltam lekorlátozom a Xbox-nak adott sávszélességet Router szinten (levettem a minimum 0.1/0.1-re), nem telt el sok idő és kirakott üres lobby-ba. És láss csodát, kb. 2 alatt be is adott egy kiszabadítós küldetést, aztán egy kéregetőt, egy stoppost, aztán megint egy stoppost, aki valójában ki akarta rabolni (aminek következtében egy fejjel alacsonyabb is lett :DDD).

    Ami érdekesség, hogy bár gond nélkül működött az Online, de egy idő után a játék mindenfélékképpen megpróbált betenni, egy lobby-ba, de nem sikerült, ezért vagy 5-8 alkalommal eltűnt majd megjelent a camp. Itt is látszik, hogy mennyire agresszívé tették a lobby összevonást. Viszont ez a nagyon alacsony sávszéleség általi üres lobby csak akkor működött, amikor játékon belül vettem le. Amikor így porbáltam másik lobby-t keresni, akkor nem enged be Online-ba.

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák