Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz #81556480 #8853 üzenetére

    Ja, ezt úgy értem hogy lehet-e úgy csatlakozni valakire, mint pl. Xbox-on, hogy rámész az Xbox profiljára, ott a Join, majd ott a Join Game opcióra.

    Amúgy maga folyamat nem nehéz

    A legfontosabb ez ügyben, hogy ez nagyon időzítés alapú, vagyis ha nem jön össze elsőre, akkor nem biztso, hogy nm működik. Kettő játékos kell hozzá akik két külön lobby-ban vannak, de tudnak hangban kommunikálni egymással (TS, discord, etc.). Az egyik elmegy valamelyik pókerasztalhoz és ott indít egy privát partit. Ott meghívja a másik játékost aki ekkor még nem fogadja el a meghívót.
    Aki küldte a invet az (most pl az Xbox-ot példát írom le) az rámegy a meghívott profiljára és megkeresi a Join Game-et. Most jön az a rész ahol az időzítés fontos lesz. Akit meghívtál az ekkor elfogadja a meghívót, és akkor szól a másiknak, hogy csatlakozhat rá, amikor a játék alul kiírja, hogy processing invite.
    Ha jól megy minden akkor aki elfogadta a póker meghívót az egy üres lobby-ba találja magát, míg a másikat visszadobja egy free roam-ba egy olyan hibaüzenettel, hogy ez egy privát lobby é csak meghívóval lehet belépni.
    Aki bent az üres lobby-ban az ekkor már küldheti is meghívót is neki. Egy iylen lobby-ban maximum 6-an lehet lenni, de minden ugyan-úgy működik. Csak ne menjetek Free Roam Event-re meg minden olyan job-ra amihez új lobby kell (pl. Harriet küldetései, PvP meccsek, Co-Op mission-ök), valamint elképzelhető hogy néhány trader resupply/BH misson/monnshine Bottlegger átrak egy üres lobby-ba megint ami már nem privát.

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák