Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Mike #8935 üzenetére

    Ezt írtam én is. De ugye a kérdésindító hozzászólás az volt, hogy miért kell várni BH esetén, hogy több pénzt/aranyat/XP-t adjon. De erre nem az a válasz mert kockázatos szakma, mert más játékos megtámadhatja a BH küldetésed és elveheti azt. De a BH célpontot nem lehet ily módon megtámadni, mert nem jelzi, hogy te azt csinálod (lo_jo szerin igen :F). Viszont meg lehet ahogy a Local Tradert. De ezt nem azért teszi mert ezt jelzi neki a játék, hanem azért mert egy balf*sz troll aki megtámad mindenkit. De ez nem még mindig nem azt jelenti, hogy a játékmechanika szempontjából támadható vagy.

    Vagyis nem tudom, hogy honnan szedte azt, hogy más játékos el tudja lopni a BH-ed, és azt leadni, és ezért van az, hogy többet fizet, ha tovább tudod a támadókat visszatartani.

    Ugye a payout GTAO/RDO esetében Rockstar Logic. De van benn ráció, hiszen ha itt is fix összeg lenne a kifizettetés, mint anno a 2013/14-es GTAO-ban (rooftop rumble effect :DDD), akkor tényleg csak rohanás lenne minden küldetés. Így, hogy időben növekszik a kifizetés, azzal azt érik el, hogy több pénz kell akkor időt töltesz a játékkal, vagy ha nem szeretnél ennyit beleölni akkor veheted tonna számra a Gold Bar-t éa Shark Card-ot.

    Persze simán benne van a pakliban, hogy ismét sikerült egy párhuzamos univerzumba érkeznem ahol olyan elven működik a payout rendszer mint ahogy lo_jo leírta, és én csak a másik univerzum szabályaira emlékszem (vagy túl sokat/keveset drogozok?) :D . RDO

    [ Szerkesztve ]

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák