Új hozzászólás Aktív témák

  • Zollee

    tag

    Hello!

    Hosszas keresgélés után is csak 1 helyen láttam hasonló problémát amivel most szembesültem (ott nem volt megválaszolva). Remélem lesz aki találkozott már hasonlóval és valami megoldással is tud szolgálni.

    Van egy Dell XPS laptopom i7 2630M processzorral, ami 4 magos és 8 szálon dolgozik. Eddig rendben ment is a dolog, a napokban viszont (Win7 x64 újratelepítés után) lassulást tapasztaltam nála. A feladatkezelőt megnézve a 8 diagram csak 4-ben mutatott aktivitást, az erőforrás kezelőben pedig már a 4 inaktív mag (illetve szál) mellé oda volt biggyesztve a "leállítva" szócska. A lassulás nyilván ennek az oka, ezért megnéztem a bios-t, hátha valami furcsa véletlen folytán kikapcsolódott a HyperThreading, erre vonatkozó beállítás viszont nincs a bios-ban, lényegében csak infót kapok a processzorról, semmi finomhangolási lehetőség. Nyomtam egy bios default-ot, a probléma továbbra is fenn áll. :(

    Nagyon hálás lennék ha valaki közelebb tudna vinni a megoldáshoz.
    Előre is nagyon köszönöm :R

    A legügyesebb állat az ürge, hiszen búzával teli pofazacskóval is képes repülni, miközben egy baglyot egyensúlyoz a hátán.

Új hozzászólás Aktív témák