Új hozzászólás Aktív témák

  • -cobra-

    aktív tag

    Pár hete követem a fórumot és rengeteg tesztet néztem/olvastam a témában az utóbbi időben, mert életem első robotporszívóját tervezem megvenni (olcsóbb, első sorban Lidar-os gépet szeretnék, rászánt összeg 60-80e Ft).

    Kicsit elbizonytalanítanak a bugok, többen panaszkodnak Mop Pro-ra, 1C-re, és most már a számomra kategóriában bestbuynak számító D9-re is.

    Az az érzésem, mint amikor 3 Xiaomi telefont vettünk a családba: hardveresen teljesen oké, első benyomások pozitívak, szoftveresen is úgy általában ok, de idővel mármikor megjelenhet a "Xiaomi együttható", és random anomáliák történnek.

    Kezdek már beleunni a témába, már majdnem leteszem a voksom egy típus mellett, mert a tesztek jókat írnak róla, aztán szembejönnek a mindennapi tapasztalatok és totál elbizonytalanodok.

    Az alább típusok vannak a scopeban:

    -Xiaomi Mi Robot (megbízható cucc, viszont van 2 shaggy szőnyegem 1.5-2cm magassággal ami valószínű kifogna rajta)
    -Mop Pro / Viomi SE: kb ugyanaz a kettő, viszont többen panaszkodtak róla itt a fórumban
    -Dreame D9: 100e alatt talán az egyik legjobb tudású gép, de kevés a tapasztalat róla
    -Trouver Finder: a legolcsóbb az összes közül (60k), papíron mindent tud (gyakorlatilag egy D9 kisebb akksival és egy térképpel), orosz teszteken szerepelt eddig főleg, mivel új gép, így erről sincs sok tapasztalat, sőt még pót alkatrész sem

    Tudom, tudom, gyűjtsek még és vegyek egy S5 Maxot, de az már nekem a lélektani határon túl van.

Új hozzászólás Aktív témák