Új hozzászólás Aktív témák

  • humigabi

    aktív tag

    válasz Rosep #20139 üzenetére

    Szia!

    Nálunk egy Mop Pro szolgál, ami lézeres. A torony miatt egy kicsit magasabb a lézer nélküli változatoknál és e miatt a nagyon alacsony bútorok alá nem fér be.
    Bár ezzel a típussal sokaknak meggyűlt/meggyűlik a baja, mi nem panaszkodhatunk rá, jól dolgozik. Akár töltőről indul, akár elviszem a takarítandó helyiségbe, működik rendesen. 1 térképet ment és kezel, de nálunk ez elég is.
    Ha ütközik is valamivel, elég finoman teszi, de általában 2-3 mm a távolság, amit tart. Sokan írták itt a fórumon, hogy megzavarhatja a robit fényes felület. Ez a Pro tükörkrómozott szekrénylábak körül mozog, amik még kúposak is, össze-vissza verik a lézer fényt, de nem befolyásolja, teljesen hiba nélkül mozog körülöttük. Takarítás közben ha lemerülne, visszamegy a töltőre és feltölt, aztán folytatja a takarítást onnan, ahol félbehagyta.
    Lehet hozzá venni külön víztartályt, ami 600 ml, ebben a kategóriában a legnagyobb, ami elég egy egész ház feltörléséhez. Mi lassan két éve használjuk desztillált vízzel és felmosószerrel, semmi baja a szivattyújának. Ezen idő alatt egy mop feltétet és egy oldalkefét cseréltem, mindent lehet rendelni hozzá Aliról, vagy itthonról (csak drágább). Ja, meg a nagy víztartályt, de ott én voltam a ludas, nagyon megnyomtam a műanyag bepattintó fület és eltört.

    humigabi

Új hozzászólás Aktív témák