Új hozzászólás Aktív témák

  • Stehe

    aktív tag

    válasz Acheron #2299 üzenetére

    Igen, a mozgásérzékelés alapja nemcsak a mozgás, hanem a hőváltozás. Itt az a kérdés, hogy működés közben hány fokra melegszik fel a készülék. A szaki szerint kb. 30 fok felett már érzékel az érzékelő, de ez csak egy tipp volt. Én arra gondolok, hogy sem a teljesítmény miatt, sem pedig a litium akkumulátor miatt nem kellene annyira felmelegednie a készüléknek munka közben, de sajnos ezt le kellene tesztelni. Illetve kérdés még nyáron, egy melegebb házba milyen hőmérsékletet ér el munka közben, mert akkor gondolom jobban melegszik.

    A zónás megoldás működhet, de azzal elveszítem a lényegét az automata porszívózásnak. Ha pl. kétnaponta bejár a porszívó minden szobát, akkor kétnaponta úgy kell beállítani a riasztót, hogy a szoba zónák ki legyenek kapcsolva. Vagy találni napközben egy egyórás időszakot, amikor kikapcsol a riasztó, és addig körbejár a porszívó, de az elég macerás...

    Szóval még gondolkodom a végleges megoldáson, ha van rá valakinek konkrét tapasztalata, illetve megoldása írjátok meg nyugodtan! :-)

Új hozzászólás Aktív témák