Új hozzászólás Aktív témák

  • yetijetnyak

    csendes tag

    Tapasztalatok Aliexpresszes rendeléssel - Roborock S8+

    Rendeltem aliról főkefét, mopot, szűrőket és porzsákot a géphez egy sok eladással, jó értékeléssel rendelkező bolttól (Roborock Official Store, 1000++ eladás, 4,9/5 értékelés, 160 értékelés).

    A szűrők, porzsákok okésnak tűnnek, nyilván a szűrőhatás hatékonyságát majd menet közben lehet tesztelni.

    Mop - nekem a sima mop kell, nem a dupla kivágású mop, szóval direkt olyat rendeltem, amin a sima mop volt a képen és a leírásnál, és külön írtam is az eladónak, hogy bár nem kell külön mondanom, de nekem a SIMA MOP kell, ami termék képén szerepel, nem a dupla mop. Visszaigazolták, hogy persze. Ennek ellenére persze, hogy a dupla mopot kaptam, fantasztikus, kuka.

    Főkefe - elég sok eladót átnéztem az értékelésekkel együtt, egy boltnál láttam olyan értékelést, ahol azt írták, hogy a főkefék nem érnek össze (hézag van közöttük), és hogy a piros főkefénél az élek iránya rossz. Na én direkt nem innen rendeltem, hanem ebből az official store-ból, és én is ilyen hulladék főkefét kaptam, persze a termék képén nem ezek szerepeltek :D

    Kértem refundot, meg beleálltam a sztoriba, aztán lesz ami lesz, meg rendeltem máshonnan is próba jelleggel, hátha, de lehet, hogy nem úszom meg, hogy magyar boltból rendeljek, mert ott legalább vissza tudom küldeni, ha hulladékot küldenek.

    Y



Új hozzászólás Aktív témák