Új hozzászólás Aktív témák

  • Pocok256

    veterán

    Sziasztok robotporszívót akarnék venni de, elvesztem a rengetegbe, Ökoszisztéma miatt samsung vagy xiaomi termék lenne jó de ahogy látom samu kb nem is létezik. (természetesen ez nem important, csak ilyen nice to have :D )

    Amire szükség lenne, kb 70 négyzetméteres lakás kis küszöbökkel 1cm magas maxium, felmosás nem olyan fontos se a dokkoló megcsinálom én kézzel ha arról van szó persze ha van az jó :D felmosásnál is ugyanaz. Ami nagyon fontos lenne hogy jól tájékozódjon lent hagyott gyerekjátékok ne zavarják össze (kiskocsi stb), és a sarkokat is rendesen kitakarítsa mert a por nyílván midnig ott van :D Szönyeg csak 1 van de az szép magas bolyhos ott max kivételek közé teszem, hogy ne menjen rá aztán havi 1 szer végig megyek én kézzel rajta ez nem probléma 1 négyzetméternyi terület

    A keretösszeg 100-200k között lenne kérdés van e értelme 220k ért megvenni egyet ha a 120k s is majdnem ugyanazt tudja nekem nem jött le ez a része.

    Szóval ha tudnátok valami best buyt ajánlani amit megveszek és csinálja a dolgát anélkül, hoyg törődnöm kéne vele azt megköszönném nagyon. Az a terv hogy 1-2 havonta azért jár takarítónő de közte a robotporszívó ugy ahogy tartsa kordában a kosztengert.

    Válaszokat előre is köszi :R

    [ Szerkesztve ]

    HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER

Új hozzászólás Aktív témák