Új hozzászólás Aktív témák

  • Gloob

    addikt

    Sziasztok
    Akkor egy kis beszámoló. Dreame l10s pro robiról van szó. Elöljáróban annyit, hogy meglepett a tudása, és aki le tud mondani az önürítős, szárogatós dokkról 100+ eft ellenében, annak ajánlom. Megtörtént a feltérkézés. Előtte mindent elpakoltunk, hogy a bútorok, falak mentén akadálytalanul körbe tudjon járni. Még így is volt egy kis gond, mivel van 2 küszöb , amit nem tudott megugrani. Ott elakadt. Átsegítettem rajtuk, és szépen folytatta. Megcsinálta a térképet, én felosztottam, úgy ahogyan én gondoltam jónak. Elneveztem a helyiségeket. A köszönök esetében az a baj, hogy az ütközés gátló nagyon leér, így eléri a küszöb, és már fordul i s, más irányból próbálkozik, de nem megy neki. Azon gondokodom, hogy ragasztok a küszöbök elé széles burkolatváltót. Attól még az ajtó becsukódik. Folytatva az appal. Mi végül is a MiHome appot használjuk. Az app tudása kiváló. Simán meg tudom vele csinálni amit én szeretnék. El lehet kúldeni 1-2-3 stb helyiségbe takarítani a kiválasztott sorrendbe. A takarítás módja is választható. 1x 2x 3x, csak porszívó, csak felmosás, az is 1, 2, vagy 3, illetve vegyesen.
    A takarítás során a berajzolt határokat korrektül tartja. Az app sajnos nem tud magyarul, de nem bonyolult. Amit nem értek, azt kifotózom képernyőmentéssel, és a képet lefordíttatom.
    Most már csak a robot tartóssága a kérdés. Remélem nem lesz vele gond. 2 év gar van rá. A gancialevél a Waiteq szervizhez szól.
    Minden esetre én ajánlom!

    Samsung Galaxy A52S

Új hozzászólás Aktív témák