Új hozzászólás Aktív témák

  • Leon77

    őstag

    válasz tomazin #3029 üzenetére

    Szerintem nem parasztvakítás.

    Kezdve a zóna takkerral. Azt nyilván appon adod meg neki, hol takarítson. Nekem be van állítva a robi (xiaomi gen 2) , hogy minden hétköznap takarítson ki, amikor nem vagyok otthon.

    De szeretek főzni és olyankor előfordul, hogy koszos lesz a konyha. Ráteszem a mopot és kiküldöm zónázni a konyhába 3* 3* takkerral. Az egy komoly felmosással is felér egyben. Ez számomra fontos és hasznos dolog. A pontra hívás is az, mert nem kell a porszívót, vagy a tartályt átcipelnem a lakáson odahívom a szemeteshez, kiürítem és visszaküldöm a helyére. Odahívni szintén csak appal tudod a térképen.

    Ezen kívül sok féle módot is be lehet állítani. Erős, gyenge szívás, látod a fogyó eszközök élettartamát. Persze az ember ezt nem mindig nézi, de a zóna takarítás az nagyon jó dolog.

    Mivel nálam minden hétköznap megy egy teljes takarítás, így mindig nagyjából up to date a térképem. Tehát akárhova küldhetem zónázni.

    Mert van élet a halál előtt:P AMD Ryzen 7 3700x, Asus x370 pro, MSI GTX 1080 TI GAMING 11G, 16Gb(2*8) trident z f4-3200c16d-16gtzb, Samsung M2 960 evo 250GB épített vízhűtés és saját készítésű kuckó

Új hozzászólás Aktív témák