Új hozzászólás Aktív témák

  • Elux

    tag

    Megérkezett a 360 S6 porszívóm a hétvégén, de első körben egy alap tesztelésre volt időm. Egy teljes lakás porszívózás, egy teljes lakás felmosás, a zónázás, és az app funkcióinak kipróbálása fért bele.
    Sajnos nem tudom, hogy hogyan kell ide fotót felrakni a telefonról (linket kér), pedig tudnék szemléltetni is képekkel.
    Az elejéről kezdve a csomagolás egyszerű, minimalista kartondoboz, de erős, és jól védi a terméket. A készülék anyaghasználata szerintem nagyon jó, és meglepően jól össze van rakva, az illeszkedések precízek. Ami először meglepett, az a mérete. Jóval nagyobb az Ilife V5S pro-nál, de a mozgása nagyon kifinomult. Lassítás, gyorsítás, hátramenet, és egy helyben forgás, és ezeket jól kombinálja. Az érzékelők segítségével közelebb megy az akadályhoz, mint az Ilife. A fizikai ütköző nagyon érzékeny, éppen csak érinti szükség esetén a tárgyat, és az ütköző körbefut a készüléken. A portartály kivétele egyszerűbb, mint a Roborock-nál, és 3 lépcsős szűrje van, így a hepa szűrő alig szennyeződik. Az Ilife hepa szűrője minden porszívózás után tele megy kosszal. Az S6 szűrője is mosható, de ezt még természetesen nem kellene próbálnom.
    A beszéd hang angol nyelvű, aminek a hangerejét százalékosnak állíthatom, és a 100-as nagyon hangos. A dokkolójába a felesleges vezeték felcsévélhető.
    Működés: a töltőről lemászva, mindig forog 2-3-at a tengelye körül, hogy meghatározza a helyzetét és az irányát. A térképezés hasonló, mint a Roborock-nál. Felmosásnál a 73m2 lakásnál 2X kell tölteni a víztartályt, de éppen nedvesen végzi a feltörlést.
    A zónázást és a no-go zónát hibátlanul teszi, ezek kombinálhatóak, és több no-go zónát is el lehet helyezni a térképen. A térképeket automatikusan menti és kivalogatva bármelyik betölthető a zónákkal együtt, ami nagy segítség sokszor. Ami nagyon tetszett: megállítom program közben, és felveszem, elviszem pl. a tartályt feltölteni vízzel. Visszateszem, és nem kezdi elölről a programot, hanem forog a tengelye körül 2-3-at, betájolja magát és folytatja a megkezdett programot, ahol abbahagyta. Próbáltam a távolról működtetést is.
    Egyedül egy dolog nem akar sikerülni, ez a kézi "joystick" vezérlés. Ez lehet, hogy program hiba. A többi funkció szépen megy.
    Egyelőre ennyi, és ha több tapasztalat lesz, akkor folytatom. Ha kérdés van, szívesen válaszolok.
    Összefoglalva: eddig tetszik a gép, és jó vételnek tartom.

Új hozzászólás Aktív témák