Új hozzászólás Aktív témák

  • Atteeharp

    csendes tag

    válasz ribarszki #5551 üzenetére

    Nem akarok beleszólni a vitába, mert az a része nagyon nem érdekel (bocs)
    Az hogy 300ért kicsit jobban teljesít egyik másik márka, azon szerintem kár rugózni, és akik ide tévedünk, nem is ezt a kategóriát keressük. Legalábbis az utóbbi 1 hétben érkezőket így látom (azóta olvasom ezt a szálat) , és azt látom hogy aki most készül első készüléket venni, az nem ugrik egyből a 300as kategóriára.
    Az érdekesebb hogy mit érdemes venni most 100 körül. Az S50 éppen beesik ebbe a kategóriába, a Gen1 magyar boltból megvan 90ért, kintről meg olcsóbb kb 10-15ezerrel, cserébe gari macerásabb, illetve itt a 360 6S kb 85ért, ami specifikáció szerint verheti is az S50-et. De az elmélet meg a gyakorlat általában nem egyezik meg, szóval én személy szerint minden tapasztalatot szívesen vennék.

    Ami miatt én még mindig nem vetettem el a 360S-t, az a halkabb működés. Arra azért kíváncsi lennék hogy ez mennyire igaz. Mindig van otthon valaki, így az nem játszik hogy amíg dolgozik az ember, addig megy a porszívó. A gen1-re szívesen rádobok még 20-25-öt hogy legyen no-go meg mop, de ezek megléte még nem garancia hogy az S50 a best Buy egyértelműen.

    Még nem olvastam végig az összes 360 S6 véleményt, de elég sokat írt itt valaki, pár hozzászólásán már túl vagyok, és vannak érdekes dolgok, amik a halkabb működés mellett még "bezavarnak" a döntésbe.

Új hozzászólás Aktív témák